www.canetjove.cat

 

Borsa de cangurs

 

Aquí teniu el llistat de tots/es els i les joves de Canet de Mar entre 16 i 35 anys que s'ofereixen per a fer de cangur. Alguns/es d'aquests joves han realitzat el curs de cangurs que hem organitzat des de l'Àrea de Joventut.

Si esteu interessats/des en contactar amb algú escriviu-nos a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. senyalant la referència. Tan aviat com sigui possible us enviarem un mail amb els contactes que heu sol·licitat.

 

Si vols formar part del llistat, omple el següent formulari.

L'Àrea de Joventut no es fa responsable de la validesa de les dades de les persones que consten en el llistat així com tampoc de la qualitat del servei que es pugui oferir.

Si ja no vols formar part d'aquest llistat, només cal que ens enviïs un mail a Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

  La Masoveria - Recinte de Vil·la Flora - Riera Gavarra, s/n 08360 - Canet de Mar
Tel. 93 795 46 25 - Horari d'obertura: dimarts de 16.307h a 19.30h

Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la.

 

Ajuntament de Canet de Mar

Amb el suport de: